🔥 افشای اطلاعات نظامی و تلاش برای فرار از آمریکا

یک سرباز ارتش ایالات متحده که هفته گذشته به افشای سوابق تلفنی مقامات بلندپایه دولت آمریکا اعتراف کرد، پیش از دستگیری در اینترنت به دنبال کشورهای بدون استرداد و پاسخ «آیا هک می‌تواند خیانت محسوب شود؟» می‌گشت. مقامات قضایی آمریکا این اطلاعات را در دادخواست ادامه بازداشت وی فاش کردند.


📌 متهم کیست؟

👤 کامرون جان واگنیوس، ۲۰ ساله، یک متخصص ارتباطات ارتش در کره جنوبی بود. وی که با نام مستعار Kiberphant0m فعالیت می‌کرد، یکی از سه هکری بود که در سال گذشته شرکت‌های متعددی را با سرقت داده‌ها مورد اخاذی قرار دادند.

وی در ۲۰ دسامبر ۲۰۲۴ نزدیک پایگاه فورت کاوازوس، تگزاس بازداشت و به انتقال غیرقانونی سوابق محرمانه تلفنی متهم شد.


💾 هک Snowflake و افشای اطلاعات AT&T

🔹 در اواخر ۲۰۲۳، هکرها متوجه شدند که بسیاری از شرکت‌ها اطلاعات حساس مشتریان خود را در Snowflake ذخیره کرده‌اند، اما بدون احراز هویت چندمرحله‌ای از آن‌ها محافظت می‌شود.
🔹 مهاجمان از بازارهای دارک وب، اطلاعات ورود به حساب‌های Snowflake را خریداری کرده و مخازن داده بزرگترین شرکت‌های جهان را هک کردند.
🔹 AT&T یکی از قربانیان این حمله بود که در ژوئیه ۲۰۲۴ اعلام کرد اطلاعات شخصی و سوابق تماس و پیامک ۱۱۰ میلیون کاربر آن به سرقت رفته است.
🔹 گزارش شده که AT&T برای جلوگیری از انتشار داده‌ها ۳۷۰,۰۰۰ دلار به هکرها پرداخت کرده است.
🔹 علاوه بر AT&T، شرکت‌هایی مانند TicketMaster، Lending Tree، Advance Auto Parts و Neiman Marcus نیز قربانی این حمله بودند.


💰 باج‌گیری و تهدید انتشار داده‌ها

📢 در نوامبر ۲۰۲۴، Kiberphant0m در یک انجمن جرایم سایبری انگلیسی‌زبان، بخشی از سوابق تلفنی AT&T را منتشر کرد و تهدید کرد که در صورت عدم پرداخت ۵۰۰,۰۰۰ دلار، تمامی اطلاعات را فاش می‌کند.
📢 مقامات می‌گویند وی نه تنها در تالارهای گفتگوی عمومی، بلکه به‌طور خصوصی نیز AT&T را تهدید به انتشار داده‌ها کرده بود.


🏃 برنامه فرار از آمریکا و تلاش برای پناهندگی

🔍 جستجوهای اینترنتی قبل از دستگیری:
🔸 “به کجا می‌توانم از ارتش آمریکا فرار کنم که مرا تحویل ندهند؟”
🔸 “نظامیان آمریکایی که به روسیه پناهنده شده‌اند”
🔸 “سفارت روسیه – واشنگتن، دی.سی.”

📌 مقامات همچنین فاش کردند که واگنیوس دو هفته با ایمیلی که گمان می‌کرد متعلق به سرویس اطلاعاتی یک کشور خارجی است، برای فروش اطلاعات دزدیده شده مکاتبه کرده است.
📌 چند روز پس از پایان این ارتباط، او در گوگل جستجو کرد: “آیا هک کردن می‌تواند خیانت محسوب شود؟”


🆔 مدارک جعلی و داده‌های سرقت‌شده

🔎 در لپ‌تاپ وی تصویری از ۱۷,۰۰۰ فایل شامل گذرنامه، گواهینامه رانندگی و کارت‌های هویتی سرقت‌شده از قربانیان یک نقض امنیتی کشف شده است.
🔎 در یکی از حساب‌های آنلاین وی، یک مدرک شناسایی جعلی با عکس خودش نیز پیدا شد.


⚖️ خطر فرار و ادامه بازداشت

📢 دادستان‌های سیاتل خواستار ادامه بازداشت وی تا زمان نهایی شدن اخراجش از ارتش شدند، زیرا:
وی سابقه تلاش برای فرار دارد.
احتمال مواجهه با اتهامات اضافی وجود دارد.
وی از خطرات قانونی کاملاً آگاه است و توانایی فرار را دارد.


👥 همدستان و ارتباط با پرونده هک T-Mobile

📌 واگنیوس تنها فرد متهم در این پرونده نیست.
📌 جان ارین بینز، ۲۵ ساله، یک هکر آمریکایی است که در ۲۰۲۱ به T-Mobile نفوذ کرده و اطلاعات ۷۶.۶ میلیون کاربر را فاش کرده بود.
📌 وی که اکنون در ترکیه زندانی است، پیش از بازداشت به سفارت روسیه در ترکیه مراجعه کرده و درباره شهروندی روسیه پرس‌وجو کرده بود.
📌 کانر رایلی موکا، ۲۵ ساله از کانادا، سومین عضو این باند است که در نوامبر ۲۰۲۴ توسط پلیس کانادا دستگیر شد.


🚨 مجازات احتمالی

⛓️ حداکثر ۱۰ سال زندان برای هر اتهام
💰 جریمه‌ای تا سقف ۲۵۰,۰۰۰ دلار


📢 جمع‌بندی

🔸 هک Snowflake یکی از بزرگ‌ترین سرقت‌های داده در سال ۲۰۲۴ بود که شرکت‌های زیادی را تحت تأثیر قرار داد.
🔸 واگنیوس با لو رفتن در تالارهای گفتگوی هکری، به دام افتاد.
🔸 تمایل او به فرار و ارتباط با سرویس‌های اطلاعاتی خارجی، وضعیتش را وخیم‌تر کرده است.


دوست داشتید؟ لطفا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

160

یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *